Bontovai to

Lacul de 5,5 ha numit “Bontovai to” este un lac cu dimensiuni mai mici aflat la marginea localitatii Dombovar , cu maluri si un peisaj ce aduce a lac salbatic. Locatia are amenajate 6 locuri pentru pescuit , lacul fiind o adevarata provocare ,foarte bogata in agataturi si din aceasta cauza se practica strict stilul pe pescuit la plantat, fiind aproape imposibil de scos pestii din mal , mai ales daca pestele este un exemplar mai mare de 10kg.

Specificul acestul lac fiind populatia mare de crapi koi cu greutati intre 5 – 18kg , lacul este populat anual cu crapi capitali si are peste 150 bucati de crapi koi foarte bataiosi care pot oferi driluri de neuitat oricarui pescar, deasemenea si populatia de crapi oglinda si solzosi fiind una insemnata cu greutati pana in 23 kg.

Rezervarile sunt foarte bine puse la punct si amabilitatea gazdelor este ireprosabila dealtfel ca si pe toate locatiile din tara vecina, linstea si discretia fiind la ele acasa si pe aceasta locatie extraordinara.

Daca inca nu aveti o poza si o captura cu un crap koi lacul Bontova ofera cele mai mari sanse pentru o asemenea experienta si o poza de neuitat.

 

 

 

 

 

Contact

Persoana de contact: Roland K.
e-mail: info@carplove.ro
web: www.carplove.ro