Csaba to

Lacul Csaba to se intinde pe o suprafata de 25 Ha si se afla la marginea localitatii Bekescsaba , o localitate care se afla la doar cativa kilometrii de granita cu Romania.

Csaba to este o balastiera cu adancimi variabile, un substrat tare si cu structuri diverse chiar si scufundate, o locatie plina de provocari in ceea ce priveste o partida de pescuit care ofera driluri spectaculoase cu pesti in majoritatea lor salbaticiti si foarte capriciosi.

Ca si specii de pesti , predominant este carapul cu greutati cuprinse intre 3 – 19 kg , recordul fiind de 19,90 kg , balta fiind bine reprezentata si de pestii din categoria „albituri” si rapitori.

Se practica pescuitul lansat, de pe mal , cu doua lansete ,fiind o locatie foarte ingrijita si administrata exemplar de asociatia Matroz din localitate un adevarat exemplu de civilizatie si pescuit sportiv.

In concluzie o balta ideala pentru partide mai scurte , de sfarsit de saptamana care poate oferii surprize placute si drilluri de senzatie chiar si cu un crapi de talie mai mica.

Fir intins!

 

 

 

 

 

Contact

Persoana de contact: Roland K.
e-mail: info@carplove.ro
web: www.carplove.ro