Haromfa

Supranumit si “Iadul verde” este un lac inpanzit in proportie de 90% cu nuferi si impartit in 22 de locuri de pescuit , suprafata totala a lacului fiind de 54 ha. Dupa spusele administratorului la primul contact cu acest lac ori o sa iubesti aceasta locatie ori o sa urasti , alte alternativa nu exista.

Este o pista de pescuit foarte dificila din cauza agataturilor de pe toata suprafata lacului si chiar si pe toata adancimea acesteia , tulpinile nuferilor fiind foarte groase si adanc infipte in substrat. In mod evident se pescueste numai la planat si singura varianta fiind barca cu vasle , motorul electric fiind inutil.
Populatia piscicola este bogata, cei mai reprezentativi fiind binenteles crapii cu greutai pana la 24-25kg , carasi, platica, lin , somn, stiuca deasemenea cu dimensiuni si greutati considerabile pentru aceste specii.

Salabaticia predomin pe aceasta locatie , atat balta in sine cat si malurile fiind in imediata apropiere a padurii sau chiar la marginea acesteia, vizitele vietuitoarelor salbatice fiind obisnuite la o partida de pescuit.

Pentru o partida plina de provocari dar si satisfactii Haromfa este un loc ideal unde se poate afirma: comuniunea dintre om si natura este implinita in totalitate.

 

 

 

 

 

Contact

Persoana de contact: Roland K.
e-mail: info@carplove.ro
web: www.carplove.ro