Jurrasic park

Lacul dupa cum spune si numele este o acumulare foarte veche cu crapi si amuri “jurassici” ce se intinde pe o suprafata de 30ha aflat la cativa km de Budapesta. Jurassic este o fosta balastiera cu apa curata si rece, unde putem intalni adancimi intre 2 si 8 metrii, un fund al lacului foarte variat si maluri salbatice.

Lacul este impartit in 14 locuri de pescuit si zone de pescuit bine delimitate si o insula de 2,2ha, ca si populatie predomina amurii intre 7-22 kg iar crapii intre 5-21 kg foarte capriciosi si greu de ademenit , fiind o balastiere cu adancimi variabile drilul este extrem de placut si dus aproape la infinit chiar si cu un exemplare mai mici de 10kg.

Locatia se preteaza in special pentru pescuit la plantat lacul fiind unul destul de dificil la prima impresie dar odata descusut poate oferii senzatii tari oricarui pescar.

Recomand acest lac pescarilor de crap mai experimentati si dornici de provocari, tentati mai mult de un pescuit pe ape salbatice , lacul fiind cel mai apropiat ca si stil de o apa salbatica cu crapi suspiciosi si foarte bataiosi in drill.

 

 

 

 

 

Contact

Persoana de contact: Roland K.
e-mail: info@carplove.ro
web: www.carplove.ro