Monster Carp Lake

Monster Carp Lake este una din locatiile de top din Romania in ceea ce priveste populatia de crapi avand pesti cu greutate cuprinsa intre 10 si 29,8kg, ca si pesti prinsi si eliberati in 2013, fiind foarte probabil ca lacul sa ascunda si exemplare mai mari de 30kg.

Lacul a fost deschis pescuitului in regim de catch and release in anul 2013 an in care s-au prins peste 60 de exmplare mai mari de 20kg si 8 crapi cu greutate cuprinsa intre 25-30kg.

Ca si locatie lacul se afla la aproximativ 50 km de Arad , in localitatea Siclau avand o suprafata de 6 hectare si fiind impartita in 6 standuri incapatoare amenajate si pentru confortul pescarilor. In fiecare stand pot pescui 2 pescari cu maxim cate 3 lansete iar balta fiind impartita in mod egal , balizat pe mijloc , in asa fel incat fiecare stand sa dispuna de aproximativ 1 hectar de luciu de apa.

Pentru a pescui pe aceasta locatie este obligatorie o rezervare prealabila si binenteles echipament adecvat pentru a manevra in siguranta “monstrii” atat in apa cat mai ales pe malul apei. Pentru detalii suplimentare , informatii si poze vizitati siteul www.monstercarplake.com

Fir intins!

 

 

 

 

 

Contact

Persoana de contact: Roland K.
e-mail: info@carplove.ro
web: www.carplove.ro