Merenye

Lacul din Merenye este o acumulare de 120 ha situat la marginea satului cu acelasi nume fiind un lac renumit pentru populatia mare de crapi din balta si pescuit intens de pescarii de crap din Ungaria , Slovenia , Slovacia , Cehia si chiar si Romania. Este un lac in care intalnim tot felul de specii de pesti ca si carasul, platica , lin , stiuca , salau , somn cu greutati capitale pentru aceste specii , in ceea ce privesc crapii lacul are o populatie bogata cu greutati intre 5 si 24kg.

Lacul are 31 de locuri amenajate cu un sitem de rezervari foarte bine pus la punct, toate locurile fiind accesibile cu masina iar in caz de vreme nefavorabila se ofera servicii de transport sau tractare pe malul lacului. Ca si facilitati putem enumera , posibilitatea de a face dus , apa potabila , wc , servicii de incarcare acumulatori , inchirieri rulote , bar/alimentara la cei doi capeti ai lacului.

Ca si pescuit se practica pescuitul la plantat dar fiind posibil bineneles si pescuitul din mal dar cu sanse mai mici pentru crapii capitali. Aria de pescuit fiind destul de mare unele locuri permitand chiar 3-4 pescari pe stand a cate 3 lansete.

Cu siguranta Merenye este o locatie care merita pescuita cel putin odata sa ai parte de minunatele surpize ce le poate oferi aceast lac.

 

 

 

 

 

Contact

Persoana de contact: Roland K.
e-mail: info@carplove.ro
web: www.carplove.ro