Merenye

Aceasta partida a fost primul contact cu lacul Merenye , un lac celebru printre pescarii de crapi din Ungaria pentru suprafata ei , densitate de peste si capturilor ce le ofera in fiecare an.

Rezervarea pentru aceasta partida de pescuit fusese facuta cu aproape un an in urma. Gradul de ocupare al lacului - care are 28 de standuri - este de 90%, in perioadele propice pentru pescuitul la crap.

Fiind un loc nou pentru noi, pe care nu mai pescuisem, am optat pentru o partida lunga, de sapte zile, sa avem timp suficient pentru a deslusi misterele baltii si poftele crapilor. Locul rezervat de noi a fost standul denumit “Kikaszalt” , un loc care are un intrand in stuf de unde se poate pescui si un ponton destul de generos de unde deasemenea se poate aborda partida, in functie de preferintele fiecaruia.

Partida a inceput foarte promitator , dupa cativa crapi in jur de 10 kg a doua zi s-a reusit capturarea unui frumos exemplar de 19kg care avea sa fie captura partidei. Ca si zona de pescuit am optat pentru zonele mai tari ale substratului aflate in zona de pescuit a standului undeva in larg intre 150-200m , iar pe timp de noapte coboram cu 2 lansete in zone mai apropiate pescuind si izolat dar fara a reusi capturi mai numeroase sau mai frumoase decat in larg. Toti crapii mai frumosi au fost adusi in urma drillurilor interminabile si foarte obositore , iar din punctul acesta de vedere fiind cea mai solicitanta partida de pana acuma dar care a avut satisfactiile ei cu multi crapi intre 12-19 kg.

In concluzie, o partida reusita, cu cateva capturi frumoase pe un lac pe care am facut deja rezervare si pentru 2013, in ideea ca poate de aceasta data reusim sa pacalim si un exemplar de 20+ pe acest frumos lac.

Pentru mai multe poze CLICK AICI

 

 

 

 

Contact

Persoana de contact: Roland K.
e-mail: info@carplove.ro
web: www.carplove.ro