Nagykallo

Lacul din Nagykallo are o suprafata de 18 ha , fiind cea mai ingrijita si confortabila locatie din cate am pescuit. Lacul de pescuit la boilies are 15 standuri amenajate , numerotate de la 0 la 14 iar pe fiecare loc fiind amplasat cate o casuta dutata cu 2 paturi etajate , frigider , microunda ,aer conditionat/caldura, terasa cu masa si bancute facand pescuitul mai comod pentru pescarii care nu tin neaparat sa doarma in cort in imediata apropiere a lansetelor. In ceea ce privesc crapii , lacul are o densitate foarte buna cu crapi intre 8 si 25 kg , dar capturarea exemplarelore mari nefiind la indemana tuturor ,necesitand multa pricepere si in majoritatea cazurilor si noroc.

Ca si stil de pescuit se poate practica si pescuitul din mal cat si pescuitul la plantat , in acest sens fiecare stand fiind dotat cu o barca. Agataturi sunt foarte putine , iar pe mijlocul lacului au fost facut insule pentru a delimita cat de cat zona de pescuit fata de standurile care aflate vis a vis.

Personal imi place foarte mult aceasta locatie si pana acuma am vizitat-o anual fiind o locatie discreta, linistita , confortabila si care mi-a rezervat multe surprize din partea crapilor la fiecare partida petrecuta acolo

 

 

 

 

 

Contact

Persoana de contact: Roland K.
e-mail: info@carplove.ro
web: www.carplove.ro