Nagykallo 2011

Dupa o lunga asteptare, a sosit vremea partidei de la Nagykallo (Ungaria). Rezervarea pe standul 0 fusese facuta cu un an in urma, iar pregatirea a fost pe masura. Pentru nadit am avut 40kg de boiliesuri de 16mm, 10 kg de pelete de halibut de 20mm, 15kg de seminte preparate, la care am renuntat ca sa nu atragem pestele mic, cu mentiunea ca la Nagykallo crapul de pana la 7kg este considerat ciortan.

Partida noastra a fost peste asteptari daca vorbim de cantitatea totala si numarul de crapi adusi pe saltea. Am prins 71 de crapi in 96 de ore, in greutate totala de 646,6kg, in conditiile in care am practicat mai mult pescuitul pe timp de zi. Drilurile duble sau triple au fost des intalnite. Capturile partidei au fost doi crapi-oglinda de 14,94kg, respectiv 14,98kg. De departe cel mai frumos crap a fost insa un crap koi de 11,08kg, complet ALB, care ne-a onorat cu prezenta in ultima seara, atras de doua boiliesuri picante.

In concluzie putem afirma ca din toate partidele de pana acuma de la Nagykallo aceasta a fost cea mai solicitanta dar si cea mai reusita partida de pana acuma pe aceasta splendida locatie, care ne esteĀ  si va ramane la suflet intentionanand sa revenim cat mai curand.

 

 

 

 

 

Contact

Persoana de contact: Roland K.
e-mail: info@carplove.ro
web: www.carplove.ro