Nagykallo 2012

Din nou acasa , la Nagykallo, de acuma putem afirma cu certitudine dupa 6 partide pe acest lac ca ne simtim ca si acasa pe aceasta locatie si revenim cu drag de fiecare data cand  si daca reusim sa facem o rezervare.

A fost acelasi stand 0 ca si la partida din 2011 dar de data aceasta am fost mai bine pregatiti si poate si mai norocosi unpic , o sa vedeti de ce unpic mai tarziu...

Ca si orice partida si aceasta am asteptat-o cu nerabdare si fara nici o emotie stiind foarte bine locul unde urmam sa pescuim si conditiile de pe aceasta locatie dar tot am ramas surprinsi de aceasta balta inca odata , de data aceasta din cauza nivelului scazut al apei , in urma secetei de peste vara nivelul apei a fost cu 1 metru sub conditiile de la alte partide de pana acuma, dar asta nu ne-a demoralizat prea mult pentru ca pestii erau tot acolo si depindea numai de noi cat de mult si cat de mari vom prinde si in plus avand in vedere nivelul scazut sondarea apei si cautarea locurilor a fost o sarcina mai usoara ca in alte partide.

De data aceasta capturile si trasaturile nu veneau de la sine numai in locuri cautate minutios si testate in prealabil, dupa aproape o zi de trasaturi razleze si schimband locul la aproximativ 12ore am reusit sa gasim 2 locuri care sa dea pesti constant , in rest o trasatura maxim doua la 12ore ceea ce la cati crapi se afla in balta este foarte putin si demonstra ca nu ii cautam unde trebuie. Avand in vedere nivelul scazut majoritatea crapilor erau in zonele mai adanci ale lacului ceea ce nu este caracteristic standului 0 si trasaturile aproape ca erau inexistente dupa miezul noptii. In aceste conditii in partida din septembrie am reusit capturarea unei cantitati totale de 255,46kg cu 391 kg mai putin fata de partida din octombrie anul trecut pe acelasi stand dar cu un nivel mai bun de apa. In schimb media a fost mai buna si am reusit capturarea primului exemplar 20kg+ pe Nagykallo , o oglinda splendida de 20.300 kg care a concurat la titlu de cea mai frumoasa captura cu un crap koi rosu cu pete negre(care in poza arata portocaliu cu petet negre...ciudat) de 9,700kg , alte capturi pe care merita sa le amintim fiind tot crapi oglinda , unul de 16 si celallat de 16,600kg.

Per total o partida reusita si care demonstreaza ca nici o partida nu seamana cu cealalta si ca nu sunt stereotipuri in pescuitul la crap chiar daca sunt partida are loc pe aceasi locatie, Nagykallo reusind sa ne surprinda din nou si deabea asteptam sa vedem ce surprize ne rezerva aceasta locatie si in 2013

Pentru mai multe poze CLICK AICI

 

 

 

 

Contact

Persoana de contact: Roland K.
e-mail: info@carplove.ro
web: www.carplove.ro